Workshops en evenementen

Samen met mijn vriendin Nathalie bieden wij workshops en activiteiten op locatie; denk aan mindfull campings, festivals en alternatieve evenementen. Met Fred de campert en ons reizend circus bieden we workshops, verdiepend samenzijn en massage/Reiki die geheel in het teken staan van Sister- en brotherhood, Divine feminine en masculine en dromen manifesteren.

De workshops

* You are my one and yoni; workshop yoni hangers kleien naar eigen verbeelding; vrolijke klei, glitters, kralen; gebruik alles wat je mooi vindt. Deze zal niet misstaan aa je achteruitkijkspiegel ;)
* Energetische smudgebundels maken; maak je smudges met verse kruiden en geef mooie intenties mee die later bij het branden meegenomen worden het universum in
* Dromenvangers maken; knutsel, knip, haak en maak je mooiste dromenvanger. Een prachtig accessoire voor in huis en daarnaast met zoveel meer betekenis, die jij zelf kunt meegeven

Kosten €15 tot €17,50 (kosten voor de deelnemer)

Soul Whispers

Samenkomen, gesprekken, verbinden met een open hart en ziel. De gelegenheid om een kijkje te nemen in jeZELF. Mooi om te zien hoe dingen zo kunnen ontstaan. Geleid door een inspiratiekaart of tarot, geraakt door een aansprekende edelsteen, neem de talkingstick in handen, bespeel een instrument, duw je vingers in de klei, ontvang Reiki of vindt inzichten in pendelen. Maar ook eenvoudig ZIJN, samen ZIJN. In een hele fijne setting, de kleurrijke tent met zachte uitnodigende kussens en een open hart en armen, brengen wij een opening, een moment van rust en bezinning op diverse evenementen. Denk aan festivals, bedrijfsevenementen en verdiepende activiteiten. Geef bezoekers een bijzondere ervaring en breng ze naar zichzelf.

"Elkaar even echt zien, horen en voelen"

Alles kan leiden tot een mooi gesprek, gevoel en bijzondere inzichten. We verbinden onze energieën met elkaar. Snaartjes raken, elkaar zien en horen. Sluimerende zaadjes die willen ontkiemen. En dat mag je meenemen, naar buiten, de wereld in, in je hart en in je ziel.

Kosten €85 per uur (kosten voor de organisatie) of in overleg een combinatie met een uitwisseling zoals bijvoorbeeld een overnachting of andere diensten. We denken graag mee in de mogelijkheden.

Massage/Reiki

In de boho tent die camper Fred altijd vergezeld bieden wij een Massage/Reiki combinatie aan, waar je jouw bezoekers een uur heerlijk kunt laten ontspannen om de energie weer volledig te laten stromen. 

Kosten €45,00 voor 60 minuten (kosten voor de deelnemer)

Manifest Your Best Pdf
PDF – 5,6 MB 15 downloads

Meer informatie in het te downloaden bestand. Je kunt ook een mailtje sturen naar info@houseofavalon.nl

Ook is het mogelijk om met een groepje vriendinnen een workshop te boeken bij mij aan tafel, binnen of buiten. Deze gaan altijd hand in hand met mooie gesprekken terwijl we samen creëren met een kopje thee en snacks.