Lees hier een aantal ervaringen 

Ervaringen zijn ook te vinden op Google review.

 

Thula

"Wat een warm welkom en liefdevolle ervaring bij Gaby! De sfeer is meteen ontspannen en ik voelde me direct op mijn gemak. In een drukke periode met wisselende energie brengt de reiki behandeling een fijn rustpunt. De massages zijn naast ontspannend ook verlichtend. Een heerlijk moment voor mezelf om weer even tot rust te komen. En ik voel me daarna zoveel energieker.

Gaby voelt met zoveel passie en liefde aan wat je lichaam nodig heeft. Ze leert je meer te voelen en minder in je hoofd te zitten. Naast de fysieke ontspanning bieden haar behandelingen diepere inzichten en helende momenten. Dank je wel, lieve Gaby, voor jouw zorg en ik kijk uit naar de volgende sessies. Een aanrader voor iedereen die openstaat voor liefdevolle energiewerk."

Sabine

"Door de fijne warme sfeer voelde ik me direct op mijn gemak bij Gaby. Ik zat heel laag in mijn energie en was een beetje vastgelopen in mijn werk en privéleven. Ik ben er heel open ingegaan en laten komen wat er zou komen omdat ik nog weinig ervaring heb met Reiki therapie, energie en dat soort dingen. Tijdens de behandeling voelde ik veel gebeuren en het was fijn om hierover nog even na te praten. Ik had echt weer energie, zoveel dat ik de nacht erna nauwelijks heb geslapen. Maar dat was niet erg, ik voelde me ook de volgende dag nog steeds heel goed, weer gemotiveerd om er wat van te maken. Ik ben benieuwd naar de volgende sessies. Lieve groetjes."

Jerney

"De eerste keer stond ik sceptisch tegenover de reiki. Ik ging er dan ook zonder verwachtingen in. Het thema "loslaten en vertrouwen hebben" stond centraal. Tot mijn grote verrassing, gebeurde er veel met mij tijdens de behandeling, zowel psychisch en emotioneel. De tweede keer was er minder emotie, maar ik merkte meteen dat ik met meer liefde en zonder oordeel naar bepaalde dingen kon kijken. Overall hebben zowel de massages als de reiki behandeling een positief effect op zowel lijf als psyche.
Je merkt/voelt dat Gaby haar werk vol overgave, liefde en passie doet. Zij leert mij om meer te voelen en minder in mijn hoofd te zitten. De behandelkamer is heerlijk warm en rustig, wat maakt dat je je direct op je gemak voelt. Ik kom regelmatig terug voor "onderhoud".

Joelle

"Ik heb al 2 x mogen genieten van de ayurvedische massage en de reiki behandeling. De massages waren vooral erg ontspannen; de eerste keer merkte ik dat mijn lijf helemaal tot rust kwam. Daarnaast had ik al maanden last van een pijnlijke nek/schouder door spanning, dit was de volgende dag weg! De tweede keer dat ik kwam zat ik laag in mijn energie, tijdens het masseren merkte ik direct dat ik minder moe en toch ontspannen was . De dagen erna bleef dat hetzelfde."

Valentina
"Gaby is een ontzettende lieve, gevoelige en krachtige vrouw. Dit maakt dat de behandelingen die ik tot nu toe heb gehad on point waren. Ze weet altijd de juiste plekken te vinden waar je lichaam net een beetje meer liefde nodig heeft.
Bedankt voor de inzichten en hoop dat je veel mensen mag helpen met hun klachten."

Claudia

"Wat een fijne eerste ervaring hier. De massage i.c.m. reiki is een heerlijke combinatie en echt een aanrader. Gaby voelde precies aan wat ik nodig had. Ik voelde allemaal tintelingen in m’n voeten en ik heb daarna echt zo heerlijk geslapen! Ik kom absoluut terug om meer te leren en te voelen hoe energie werkt. Ze heeft er een vaste klant bij.absoluut terug om meer te leren en te voelen hoe energie werkt. Ze heeft er een vaste klant bij."

Lucienne

"Dit was mijn eerste Reiki behandeling maar zeker niet mijn laatste. Het was echt heel fijn. Zeker in combinatie met de massage waardoor je heel ontspannen bent en je je kunt openstellen. Gaby laat zich leiden door wat ze voelt en dat maakt het heel bijzonder. Ze is echt een powerhouse die gaat op intuïtie.
Heerlijk om je daarna dan zo goed te voelen. Snel weer een afspraak maken."