Hoeveel sessies heb ik nodig?

Gemiddeld genomen heb je 5-7 sessies nodig om het gewenste resultaat te boeken en echt verschil te kunnen maken. Aan te raden is om in het begin 1 keer per 2 weken een sessie te doen. Ik hoop je daarna de tools te hebben gegeven om je innerlijke lichaam en stem beter te leren kennen en te luisteren naar de signalen. Zo kun je zelf na de sessies aan de slag om de balans beter te bewaren. Uiteraard vergt dat ook wat aanpassingen op bepaalde gebieden soms. En het mooie is, wanneer je even terugvalt en jezelf voorbij rent, dan word je op een zeker moment door dat "stemmetje en gevoelletje" gewoon weer terug gefloten. Het is aan jou natuurlijk of je er naar luistert. En mocht je het even kwijt zijn of toe zijn aan een heerlijke ontspannende sessie, dan ben je altijd welkom. Selfcare!

Wat kan ik van een sessie verwachten?

Al tijdens de sessie voel je dingen verschuiven of stromen in je lichaam. Hierover praten we nog even samen na als we klaar zijn. Je voelt je ontspannener en vaak merk je al een verlichting van je fysieke klachten. Daags na de eerste sessie zal je ook een verschil in energie opmerken. Je hebt er weer meer "zin in" en bent wellicht al in staat om signalen van jouw lichaam en innerlijk gevoel op te pikken. Met de daaropvolgende sessies gaan we daar verder mee aan de slag. Wat heb je gevoeld, wat heb je gemerkt. Waar gaan we aandacht aan geven, waar heb jijbehoefte aan? Een belangrijk onderdeel van een sessie bij mij is het voelen en echt naar binnen kijken, wat wil daar gehoord en gezien worden. Het hoofd mag even uit en het lijf mag aan!

Hoe voel ik me na een sessie?

Het kan zijn dat je vol energie en levenslust van de tafel springt. Maar een sessie kan ook wat emoties losmaken, letterlijk. Sommige mensen voelen zich wat duizelig, moeten huilen of zijn heel moe, gapen hoort er helemaal bij....ontspanning! Ook kan het voorkomen dat je na de sessie wat hoofdpijn hebt, veel moet plassen en onrustig slaapt. Dit is niets om je zorgen over te maken, Je lichaam is aan het ontgiften en heeft wat te verwerken. Dit is meestal de volgende dag weer over. Zorg er in ieder geval voor dat je veel water drinkt en wat rust kunt nemen. 

Hoe voelt de massage en Reiki?

De bedoeling van de massage is energie te laten stromen en ontspanning te ervaren, het is geen massage gericht op ernstigere rug- of andere lichamelijke klachten. Heb je ergens last van, geef me dat dan aan, dan houd ik daar rekening mee. Wanneer je (te) veel energie hebt zal ik de massage met een bepaalde druk en rustig tempo uitvoeren. Zit je lager in je energie, dan zal ik het tempo wat opvoeren om die energie lekker op gang te krijgen.

Bij Reiki ben je totaal ontspannen en lig je stil op de massagetafel met een dekentje over je heen terwijl ik mijn handen op bepaalde plekken op jouw lichaam leg of ze erboven houd. Wanneer ik de chakrasteentjes gebruik leg ik deze op bepaalde punten, ook wel de chakra's genoemd, op of naast jouw lichaam. Je kunt tijdens de Reiki bepaalde gevoelens ervaren. Tintelingen, een sterke warmte of juist kou, ook kun je wat sensaties op bepaalde plekken in je lijf ervaren of wellicht wat emotioneel worden. Dit is allemaal energie die wordt overgebracht en loskomt.

Medische of psychische ondersteuning

Ik heb een opleiding Ayurvedische massage en Reiki 1, 2 en 3 gevolgd. Ik ben geen arts of psycholoog en zal geen medische adviezen of behandelingen geven. De sessies kunnen wel een mooie aanvulling zijn op reguliere trajecten. Ik kan zeker een verschil maken en je helpen om verlichting te bieden wanneer dingen in je leven niet zo lekker lopen en je daar ook lichamelijke druk van ervaart. Voor medische aandoeningen en complexere psychische klachten verwijs ik je graag naar een specialist.

Wanneer kan ik terecht voor een behandeling?

Wil je een plekje reserveren, neem dan contant met me op.
Ik laat je dan zo snel mogelijk weten of de plek nog vrij is.

Maandag         15.00-16.30 * 17.00-18.30 * 19.00-20.30
Dinsdag           19.00-20.30
Woensdag      15.00-16.30 * 17.00-18.30 * 19.00-20.30
Donderdag      19.00-20.30
Vrijdag             19.00-20.30
Zaterdag         15.00-16.30 * 17.00-18.30 * 19.00-20.30
Zondag            15.00-16.30 * 17.00-18.30 * 19.00-20.30

Wat kost een Massage & Reiki behandeling?

Tarieven: voor een complete sessie van 1,5 uur (incl voor- en nabespreken) zijn de kosten €65.  Wil je alleen een Reiki behandeling, dat kan ook. De duur is dan 45 minuten (incl voor- en nabespreken) en de kosten bedragen €35.  Voor een Reiki op afstand behandeling van in totaal 30 minuten (incl voor- en nabespreken) zijn de kosten €20,00. De kosten worden niet vergoed door de zorgverzekering.

De kosten voor de second spring sessie bedragen €65.